The Human Foot Is a Masterpiece of Engineering And a Work of Art

- Leonardo DaVinci -


  

Mijn naam is Cynthia Westerbrink - Weening, professioneel gediplomeerd Medisch Pedicure.

In mijn moderne praktijk in Callantsoog kan ik u brede voetzorg aanbieden. 

Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, apparatuur en materialen in een sfeervol ingerichte praktijk volgens de richtlijnen. 

In mijn praktijk werk ik  volgens de Code van de voetverzorger en ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. 

Daarnaast sta ik ingeschreven bij ProCert het kwaliteitsregister voor medisch pedicures.

 

Let op: De locatie in Bussum is vanaf 1 april 2024 permanent gesloten. Ik nodig u van harte uit om mijn praktijk in Callantsoog te bezoeken, waar u kunt rekenen op hoogwaardige voetzorg in een gastvrije omgeving.


Over Mij

 

Als gediplomeerd Pedicure en Medisch Pedicure ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige voetverzorging. Mijn passie voor het vak is merkbaar in elke behandeling die ik uitvoer. Met jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Bij "Medisch Pedicure Grote Berg" staat kwaliteit en hygiëne voorop. Ik werk volgens de richtlijnen en houd me aan de code van de voetverzorger.

U kunt erop vertrouwen dat uw voeten in goede handen zijn. Mijn praktijk biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder de behandeling van risicovoeten, schimmelnagels en het aanbrengen van gellak. Ik maak gebruik van de hoogwaardige producten van Botanical Beauty, die biologisch, natuurzuiver en dierproefvrij zijn.

Naast mijn werk geniet ik van mijn vrije tijd door uit eten te gaan, te reizen te surfen en te duiken. Samen met mijn man, hebben we een huis in Curaçao, in de plaats Grote Berg, vandaar de naam "Grote Berg" in mijn praktijknaam.

Wilt u meer weten over mij of een afspraak maken voor een behandeling? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij "Medisch Pedicure Grote Berg" kunt u niet alleen rekenen op professionele zorg voor uw voeten, maar ook op een warm welkom met een kopje koffie of thee.

Cynthia Weening |Medisch pedicure Grote Berg | Jewelweg 7a |  1759 HA Callantsoog | 06 27 02 11 26 | Copyright © 2018-2024 Medisch Pedicure Grote Berg |